Demo image
Imagine
Demo image Demo image
Demo image
Demo image Demo image

primele roade

  • marți, 19 iunie 2012
  • tinerii glimboca
  • au trecut 2 saptamani de la unul dintre cele mai importante "evenimente" din viata grupului de tineret altfel de la glimboca. Am pus in italic si intre ghilimele evenimente pentru ca nu a fost eveniment (Întâmplare importantă, fapt de mare însemnătate, conform DEX). Sau cel putin nu asta a fost ideea.


    Stiu ca in bisericile noastre facem dintr'un act de botez ceva nemaipomenit, si aducem o gramada mare de pastori si de formatii care sa cante si ne dam in petec si in spectacol, pentru ca se intampla atat de rar si pentru ca ne'am obisnuit sa traim doar din "evenimente" nu din ceea ce este de fapt normal, in fiecare zi, ceea ce este obisnuit.

    Pentru noi, cei din altfel, a fost ceva normal. Lucram impreuna de un an jumate si am invatat sa dam la o parte evenimentele si sa traim in fiecare zi cu Dumnezeu si sa vedem cum ne duce El si pe unde ne duce El.

    In data de 03.06.12, drumul nostru a trecut pe la botez. A fiecarui tanar din grupul nostru, pentru ca intr'un sens noi am fost in apa cu Emil, Andrei si Florin. Am avut sarbatoarea aceasta in ziua de rusalii, o imbinare perfecta reusita in planul lui Dumnezeu, pentru ca atunci evreii sarbatoreau printre altele primele roade. La sarbatoarea bisericii s'au intors 3000, la a nostra s'au botezat 3, dar pentru ca nu traim din evenimente, credem ca altii vor urma, si vrem sa aratam si celorlalti ce inseamna normalul biblic...
    sunt primele roade....
    VOR URMA SI ALTELE...


    (liviu)


    5 comentarii:

    Anonim spunea...

    Dumnezeu sa-ti rasplateasca cum stie El mai bine lucrarea pe care o faci la Glimboca "LIVIU"

    liviu1707 spunea...

    multumesc frumos. Iti doresc acelasi lucru:)

    liviu1707 spunea...

    numai ca vreau sa adaug si faptul ca in toata lucrarea asta nu sunt singur. N'as putea face atatea lucruri daca n'ar fi anumiti oameni langa mine, gen: Ionut(fara de care chiar nu as putea face o gramada de lucruri), Zutti, David, Lidia, Mary, Nica, pentru o perioada a fost si Nory, din cand in cand si Pava si cei care vin din urma puternic, Tani, Milu, Florin si altii pe care vrem sa'i crestem, nu uit de Tene, de Partene si de Nana Pavel, Laurentiu si Manu, si fratele Titus care se straduie si vine de la Caransebes (chiar daca spunem ca e platit pentru asta....el chiar vine si se straduie)....fara toti astia nu as fi nici eu....binecuvantarea este peste ei in masura in care este si peste mine:)

    Turcoman Andreii spunea...

    Conform biblie, Tatal Nostru a spus, Să se facă lumină! şi s‑a făcut lumină. asa a spus si in vietile noastre, Domnul sa fie slavit, pacea Domnului Iisus, liviu.

    liviu1707 spunea...

    Slavit sa fie Dumnezeu in toate, pace andrei. Si noi iti ducem dorul

    Trimiteți un comentariu