Demo image
Imagine
Demo image Demo image
Demo image
Demo image Demo image

Iluzionistul Alin Blaine s-a pocait !

  • miercuri, 16 mai 2012
  • tinerii glimboca
  • "Lumea crede ca am innebunit!", isi incepe fostul iluzionist Alin Blaine (28 de ani) povestea incredibila a convertirii. Totul s-a petrecut peste noapte, in urma cu un an. "Mi-a vorbit cineva despre Iisus si a doua zi am decis sa renunt la tot, la bani, la femei, la masini, la faima! Crezi ca am vrut sa renunt la tot? Dar cand Iisus iti vorbeste nu poti ramane la fel..."


    O sa vedeti si video pe site-ul unde a aparut stirea!!! (Dar cititi stirea si inchideti site-ul !!!)


    SURSA: CANCAN

    4 comentarii:

    Anonim spunea...

    Toata cultele astea au venit pe pamant Romanesc sa evanghelizeze vorba vine… au venit sa ia cascavalul(zeciuiala), ca desi sustin fiecare ca sunt dupa biblie ,intre ele exista contradictii.

    Traficantii de iluzii, adica propagandistii sectari, cand sustin ca nu e importanta deloc denominatiunea sau religia, mint de ingheata apele.

    Il pun in umbra chiar si pe baronul Münchhausen.

    Daca nu conteaza deloc apartenenta la o anume Biserica, atunci de ce baptistii informeaza publicul ca penticostalii nu sunt crestini adevarati?
    Site-ul sectei baptiste (voxdeibaptist) gazduieste un articol numit ..."Penticostalismul este erezia antică a montanismului renăscută",in care e dezvaluit cititorului ca penticostalii sunt eretici:
    http://www.voxdeibaptist.org/Montanismul_neo.htm

    Daca nu conteaza deloc apartenenta la o anume Biserica, oare de ce penticostalii nu se fac martorii lui yehova?

    De ce baptistii nu se fac mormoni?

    De ce adventistii nu se fac scientologi?
    Simplu ,pentru ca interesul este nu "evanghelizarea" ci racolarea cat mai multor adepti in favoare unui cult sau altul…deh..traiasca “sfanta” zeciuiala !

    liviu1707 spunea...

    citindu'ti comentariul nu pot sa fac altceva decat sa zambesc, vazandu'ti frustrarea legata de cei pe care'i numesti sectanti...si asta doar pentru ca astfel de oameni incearca sa afle adevarul, sa nu fie multumiti cu faramituri...

    tany RADU spunea...

    Nu vreau sa aduc batjocuri sau injurii la adresa iluzionistului dar e prea exagerat . Nu se poate sa fi schimbat (pocait) si apoi sa te duci la o emisiune sa judeci oamenii de acoolo ca ei lau rastignit pe Cristos " sa nu uite ca a fost inclus si el . . . si eu unul nu cred in schimbarea lui ci mai degraba o formalitate de a facea audienta :D

    Anonim spunea...

    DUMNEZEU sa il intareasca pe ALIN cu putere si intelepciune/Cind DUMNEZEU cheama omul pe nume/nu poate nimeni sa stee in potriva/oricine ar fi omul/bogat ori sarac/DUMNEZEU o vazut ca ALIN este chemat sa se ocupe de lucrare MARE/si nu va fi usor pentru ALIN/prietenii il va parasi si chiar din familia lui va fi contra lui/dar pe ALIN/DUMNEZEU sa ii dee putere sa tina EVANGHELIA lui ISUS HRISTOS asa cum este VIE si cu PUTERE DUMNEZEIASCA.nu conteaza ce spun oamenii doar ce spune DUMNEZEU/ GOD BLESS YOU ALIN and JESUS LOVE"S YOU very much.

    Trimiteți un comentariu