Demo image
Imagine
Demo image Demo image
Demo image
Demo image Demo image

Dragi copii, fiți atenți la falsuri.

  • vineri, 2 august 2013
  • tinerii glimboca
  • 1 Ioan 5
    traducerea The message

    5
    1
    Oricine crede că Isus este în adevăr Mesia, este născut din Dumnezeu. Dacă iubim pe Cel din care a ieșit copilul, cu siguranță vom iubi și copilul care a fost conceput. Adevăratul test al faptului că iubim sau nu pe copiii lui Dumnezeu este acesta: Il iubim noi pe Dumnezeu? Păzim noi poruncile Lui? Dovada faptului că iubim pe Dumnezeu este că noi păzim poruncile Lui și lucrul acesta nu este o povară.

    Puterea care face lumea să îngenunchieze

    4-5
    Fiecare persoană născută din Dumnezeu cucerește modul de lucru al lumii. Puterea aceasta cuceritoare care face lumea să îngenuncheze este credința noastră. Cel care are câștig asupra modului de lucru al lumii este, la modul cel mai simplu, cel care crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu.



    6-8
    Isus - Christosul Divin! El a avut experiența unei nașteri reale în lumea noastră și de asemenea a unei morți reale. Nu doar că a fost născut din pântecele mamei Lui, dar și prin botezul lucrării sale și a morții Sale. Și'n vreme ce în toate aceste momente Duhul confirmă adevărul, prezența lui Dumnezeu la botez și la răstignire, face aceste momente vii pentru noi chiar și acum. Trei martori: Duhul, botezul și răstignirea. Și toate trei într'o armonie perfectă.

    9-10
    Dacă apreciem mărturia umană atât de mult, cu cât mai mult ar trebui să fi asigurați de mărturia pe care o face Dumnezeu aici cu privire la Fiul Său. Oricine crede lăuntric în Fiul lui Dumnezeu confirmă mărturia lui Dumnezeu. Oricine refuză să creadă, nu face nimic altceva decât să'L facă pe Dumnezeu un mincinos, refuzând să creadă propria mărturie a lui Dumnezeu cu privire la Fiul Său.


    11-12
    Aceasta este esența mărturiei: Dumnezeu ne'a dat viață veșnică, viața este în Fiul Său. Așa că, oricine are pe Fiul, are viață, oricine respinge pe Fiul, respinge viața.


    Realitatea, nu iluzia

    13-15
    Scopul meu în a scrie este unul simplu: că voi, care credeți în Fiul lui Dumnezeu, veți ști fără nici o urmă de îndoială că aveți viață veșnică, realitatea, nu iluzia. Și cât de îndrăzneți și de liberi devenim atunci în prezența Lui, liberi să cerem în conformitate cu voia Lui, fiind siguri că ne ascultă. Și dacă suntem încrezători că ne ascultă, atunci știm că ceea ce cerem pentru noi ne și aparține.

    16-17
    De exemplu, dacă vedem un credincios creștin păcătuind (cu siguranță, acum nu vorbesc de aceia care din păcat au făcut un obicei, un trai, într'un mod în care este „fatal”, ducând la moarte) și cerem ajutorul lui Dumnezeu, El ne ajută bucuros, și dă viață acelui păcatos a cărui păcat nu este fatal. Există un asemenea păcat, care este fatal, și nu vă rog să vă rugați pentru aceasta. Tot ceea ce facem greșit este păcat, dar nu tot păcatul este fatal.

    18-21
    Noi știm că toți cei care sunt născuți din Dumnezeu nu fac un obicei din păcat - păcatul fatal. Cei născuți din Dumnezeu sunt protejați de Dumnezeu. Cel Rău nu poate să'i atingă. Noi știm că suntem ținuți tari de Dumnezeu, doar oamenii din lume continuă să rămână în controlul Celui Rău. Și noi știm că Fiul lui Dumnezeu a venit ca noi să recunoaștem și să înțelegem adevărul lui Dumnezeu - ce cadou! - și noi trăim în Adevărul însuși, în Fiul lui Dumnezeu, Isus Christos. Acest Isus este Dumnezeu adevărat și Viață adevărată. Dragi copii, fiți atenți la falsuri.



    2 comentarii:

    Anonim spunea...

    amin ! sa ne ajute Dumnezeu sa avem o yubire sincera fata de toti cei din jurul nostru



    tany

    liviu1707 spunea...

    AMIN tani...

    Trimiteți un comentariu