Demo image
Imagine
Demo image Demo image
Demo image
Demo image Demo image

pocainta...

  • luni, 22 iulie 2013
  • tinerii glimboca
  • Nu e un cuvant deloc usor de folosit, insa pentru noi in perioada aceasta are rezonanta si insemnatate profunda. Spuneam duminica faptul ca am ajuns ca si grup la punctul zero, aici am cazut, de aici trebuie sa incepem sa ne ridicam, dar realizand ca nu vom putea face asta singuri si nu intr'un duh de judecata si de razvratire.
    Versetul pe care Domnul il pune pe inima mea in momentele de fata se gaseste in Apocalipsa 2:5 care spune asa:

    Adu-ţi, dar, aminte de unde ai căzut; pocăieşte-te şi întoarce-te la faptele tale dintâi. Altfel, voi veni la tine şi-ţi voi lua sfeşnicul din locul lui, dacă nu te pocăieşti.
    Nu vreau sa intru in teologie si io stiu ce alte chestii pe partea asta, dimpotriva vreau sa fiu cat mai simplu, concis si direct.
    FRATILOR E VREMEA SA NE POCAIM, E NEVOIE SA NE POCAIM...
    cam asta e faza....
    nimic altceva...
    nimic mai simplu...
    nimic mai greu...
    nimic mai usor...

    Pocainta inseamna intoarcere, in termenii de astazi, reconfigurare traseu. Trebuie sa stim ce s'a intamplat rau, unde am gresit, unde am luat'o pe carari straine si fiecare dintre noi sa'si asume responsabilitatea acestui lucru si sa ne cerem iertare de la Dumnezeu si apoi unii de la ceilalti.

    Cand fiul risipitor a ajung la punctul zero, spune Scriptura ca si'a venit in fire, si in momentul acela a alergat catre casa. Poate unii suntem acolo, cu unii mai e nevoie de rabdare, dar fiecare trebuie sa ne venim in fire si sa alergam catre bratele Tatalui Ceresc. El ne va primi cu siguranta, pentru ca are atata dragoste pentru noi....:)))

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu