Demo image
Imagine
Demo image Demo image
Demo image
Demo image Demo image

Vine Duminica!

  • vineri, 13 aprilie 2012
  • tinerii glimboca

  • Este Vineri, dar vine Duminica!
    Vineri e ziua în care, pentru 30 de arginti, Iuda si-a vândut Învătătorul; dar vine Duminica!
    Vineri e ziua în care Petru s-a lepădat de Hristos, de trei ori, a jurat că nu L-a cunoscut niciodată; dar vine Duminica!
    Vineri e ziua în care soldatii au împletit o cunună de spini pentru Isus, L-au batjocorit, L-au scuipat si L-au umilit; dar vine Duminica!
    Vineri e ziua în care gloata l-a preferat pe un ticălos ca Baraba în locul Fiului lui Dumnezeu; dar vine Duminica!
    Vineri e ziua în care Pilat, guvernatorul roman, a încercat să-si spele vina sub mascarada dreptătii; dar vine Duminica!
    Vineri e ziua în care Isus S-a rugat în agonie: "Tată, dacă este cu putintă, îndepărtează de la Mine paharul acesta"; dar vine Duminica!
    Vineri e ziua în care acelasi glas a strigat: "Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?" - dar vine Duminica!
    E Vineri. Hristos e mort. Ucenicii sunt împrăstiati. S-ar părea că Satan a biruit. Peste toate si pretutindeni domneste întunericul. Dar vine Duminica!
    Si a venit Duminica! Ziua în care celebrăm viata, si nu moartea! Ziua în care celebrăm victoria binelui asupra răului. Duminica, glorioasa zi a Învierii! Cel condamnat este acum Domnul Domnilor! Dumnezeu, care păruse a-L abandona Vineri pe Isus, L-a înviat din morti prin puterea Sa. El I-a dat un Nume mai presus de orice nume, ca la Numele lui Isus, fiecare genunchi să se plece.
    În zilele tale de vineri, aminteste-ti că Dumnezeu nu te-a uitat. El nu-ti întoarce spatele în noptile întunecate ale sufletului tău. Nu te teme. A fost valabil pentru Isus, si este valabil si pentru tine: chiar de-ar fi să treci prin Vinerea sufletului tău, vine Duminica!
    (autor Tony Campola)



    (liviu radu)

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu